Hitsi vieköön ku tympii! Agireeneissä pääsi tänään käymään semmoinen ikävä juttu, että Tirri pääsi livahtaan belgi-herra Näsän kimppuun, ja tappeluhan pojilla siinä tuli. Koirat kuitenkin säilyivät ehjinä, mutta Näsän omistaja Sari joutui lähtemään tetanuspiikille. Yhtään en osannut varautua tilanteeseen, en etes hokasnnut, että Näsä oli ottamassa eteenmenoharjoitusta samalla kun Tirrin kanssa oltiin rataharjoituksen alussa kun keskityin siihen meidän suoritukseen. Tirri oli sen hetken pois käskyn alta kun huomasi Näsän pinkovan makupalakupille - ja se oli näköjään tolle meijän pölkkärille liikaa. Koira palautui tilanteesta mutta ohjaaja ei, koko loppuajan ittellä savu korvista kohosi vaikka reenit meni Tirriltä ihan kohtuu hyvin. Mitäpä tästä taas oppii, ainakin sen, että jatkossa otus on tiukemmin käskyn alla ja ittellä täytyy sen verran ympärilleen katsella että pystyy ennakoimaan tilanteita.

Tiistait on talveikaudella kunnon hallillaolomaratoneja. Ensin Tirrin tokoreenit, sitten oma agireeninvetovuoro ja sitte vielä Tirrin agireenit. Toki Tirrillekkin rankkaa reenata samana päivänä molempia lajeja, mut toisaalta eipähän tarvi joka ilta hallille ajella. Ennen tokoreenien alkua otin Tirrille pari metallinoutoa, kun en taas aikoihin ollu sitä ottanu, noutaa nyt ihan hyvin mut luovuttaessa jää vinoon. Ei se edelleenkään tykkää metalliesineestä, kärsivän näkösenä sitä suussaan pitää. Ja sit itse asiaan, aluksi otettiin istumista, seisomista ja maahanmenoa siten että koira on edessä ja nopea palkkaus. Patukkapalkka keitti yli parin palkkauksen jälkeen, joten vaihdoin namipalaan. Välillä rauhoittumisreeniä, joka on Tirrille ihan mielettömän hyvää harjoitusta ja sen jälkeen paikallaolo. Hyvin Tirri pysyy, mut loppuistuminen voisi olla nopeampi. Otettin idaria ilman pysäytyksiä ideana ettei koira reagoisi merkkeihin. Ei reagoinut, ei, mutta muuten sueraaminen on taas huonompaa (johtuiskohan siitä että hintsummin on tullu reenattua...), Tirri meinaa edistää. Vasemmallekääntymistä pitää meidän viel harjoitella ja ittellä päästä eroon kehoavusta. Tipsun kans kokeilin vielä luoksetulon pysäytystä, ei ollut hyvä, joten otettiin pari kertaa pallopalkalla stoppi.

Että tämmöiset reenit tänään... Onneksi aina ei näin kökköfiilikset reenien jälkeen ole. Flunssa vain jatkuu, mutta onneksi loppuviikko on lomaa! Huomenna muksut ja Tirri autoon ja kohti Rovaniemeä. Duumi jää Petrin kanssa kotiin, ettei sen poloisen tarvi yksin olla.