Koko lauantain satoi räntää joka pikkuhiljaa muuttui ihan lumeksi. Tirri napsi eilen lenkillä lunta suuhunsa ihan omaksi ilokseen, pomppi ja hyökkäili lumen kimppuun... 2½-vuotias kakara!

Lauantai-iltana lähdin vielä Petrin kaveriksi hallille, kun se keksi haluta lähteä Duumilla tokoa reenaamaan. Tirrikin näytti tarmoa puhkuvalta, joten se lähti mukaan. Duumilla meni voittajaluokan liikkeet liikkeenomaisesti oikeestaan tosi kivasti tunnaria lukuunottamatta. Jospa Petri sen saisi kuntoon ja sitten kokeeseen ens keväänä. Duumi on niin noutohullu, ettei se millään meinaa malttaa haistella vaan mikä tahansa käy. Makupala keppien joukkoon saa sen kuitenkin hitusen keskittymään, ihan samoin kuin Tirrinkin. Tirrillä otin ruutua, ekan kerran lähes kisamittasella matkalla lähetys ruutuun ja siellä stoppi. Meni loistavasti. Sit perään pari läpijuoksua ja lyhemmältä matkalta lähetys ruutuun, stoppi, maahanmeno ja itse koemainen liikkuminen ja lopuksi vielä koira ruudusta seuraamaan. Hyvin meni. En taida erityisesti alkaa tuota loppuosaa reenaamaan, kun ilman reenaamistakin tekee noin hyvin ;-) Ettei ala ennakoimaan... Tirrilläkin otin tunnaria, läjä keppejä sikinsokin ja sinne sekaan oma. Ensin pari kertaa niin että maassa myös yksi makupala, toi oman. Sitten ilman makupalaa, ekalla kerralla toi väärän, mut toisella oman. Aikasemmin ei Tirri ole oikein älynny lähteä keppiä tuomaan ennen naksua tai suullista kehua, mut nyt toi oma-alotteisesti. Mut se puree keppiä, joten ihan pitoharjoitusta otin myös.

Eilen oli lepopäivä reeneistä, otettiin vain sisällä maahan-seiso kaukoja, kun haluan että Tirri menee maahan ja nousee ylös "hissinä" koivet paikoillaan.