Viime viikonloppuna oli agin maajoukkuekarsinnat Liedossa. Annikan kanssa lähettiin perjantaina ajamaan kohti etelää ja pe-la yö vietettiin Tirrin kasvattajan luona. Ja sitten lauantai-aamuna ajeltiin siitä kohti Turkua. Lauantaina oli ihan järkyttävän lämmin ilma, koirien telttakin oli melko tukala vaikka sinne hieman tuuli pääsikin. Ja hallissa sisällä oli ihan läkähdyttävää! Eka rata oli hypäri, rata muuttui maxeille ja maxit tuomaroi luxenburgilainen Manuel Alff. Radan vaikein kohta oli ihan lopussa, mutta sinne me ei Tirrin kanssa koskaan päästy... Alku rata meni sillä oikein kivasti, mutta sitten jotenkin käsittämättömästi onnistuin ohjaamaan sen helpossa kohdassa väärin, videolta näkee, että kädellä kyllä heitin sitä esteelle nro 14, mutta alkoi jo liikkumaansivulle, jolloin Tirri meni esteen ohi nja kiersi takaa esteelle 15 ja pomppasi yli. Hyl siis radalta tuli. Noo, eipä oltu ainoita hylyn tekijöitä... vain 47 koiraa sai tuloksen kun lähtijöitä oli kuitenkin 130. Annika ja Fiia teki tulkosen, mutta harmittavat 2 kieltoa sieltä heille tuli.

Toinen rata oli agirata, huomattavasti helpomman oloinen kuin hypäri, mutta toki siinäkin omat ansapaikkansa ja haasteensa oli. Tirri teki muuten ratavirheettömän radan, mutta hypyn nro 5 rima putosi. Pari kaarrosta oli tarpeettoman laajaa ja puomi oli hidas, mutta mitään muuta ylimääräistä ei siinä mun mielestä ollut. Mutta aika oli voittajaa reilut 5 sek. huonompi, joten 10% säännön mukaan ajalla 37,60 yliaikaa tuli 2,38 sek, eli tuloksella 7,38 sijoitus oli 60.

Sunnuntaina kisoja seurattiinkin katsomosta. Yö vietettiin Tirrin puolisiskon pojan Paavon omistajien luona, olipa aivan ihan päästä pitkän ja hikisen päivän päätteeksi suihkuun ja pötkölleen. Mahtava oli tunnelma kisapaikalla ja aivan upeita suorituksia nähtiin. Hieman kyllä toki kaiveli, olisi siellä ollut kivat itselläkin mennä, radat oli oikein mielenkiintoiset ja haastavat. Jospa toisella kertaa päästäisiin toiselle päivälle, kyllä jos nolla kasaan saa niin taitaa tulevaisuudessakin lähtö karsintoihin tulla, oli sen verran kiva reissu, vaikka ei siellä koskaan tulekkaan pärjäämään. Sunnuntaina ajeltiin illasta Hasuille ja maanataina sitten Annikan ja Jonnan kanssa kotia. Annikalle ja Jonnalle kovasti kiitoksia matkaseurasta, Hasuille ja Katjalle majapaikasta ja muonituksesta. Tosi hyvä mieli jäi reisusta Hymy