Niin se talvi taas hurahti... Torstaina on hallitalkoot (jotka aion kyllä tällä kertaa tyynesti skipata...) ja kesäkausi Haukkiksella alkaa. Tiistaina oli vimpat ohjatut reenit. Oikein mukava oli tämän talven koulutettavia kouluttaa, homma jatkuu nyt kesäkaudella möllien parissa. Annika oli tehnyt tiistaille meijän omat reenit, mm. putkiansoja löytyi. Tipsu pelitti kivasti, vekittämällä ansatkaan eivät vieneet koiraa.

Vappua vietettiin kotosalla rauhallisissa merkeissä. Ihanaa kun oli viikonloppu milloin ei ollut mittään suunniteltua ohjelmaa. Metsäreenikausi saatiin aloitettua tällä viikolla. Koska pelkään eksymistä niin paljon ja kun ei tuo isäntäkään oikein näytä ehtivät Tirriä jälelle viedä, niin ajattelin, että josko tässä änkkäydyn Tirrin kanssa mukaan Duumin hakureeneihin. Kokeiltiin siis Tirrilläkin hakua, parin vuoden tauon jälkeen ekat reenit meni pikkasen harjoitellessa, mutta toisena päivänä meni jo paljon paremmin. On sillä jonkinmoinen ajatus nuoruusajaltaan nuppiinsa jäänyt. Ja nyt kun nouto sillä on paljon parempi kuin muinoin on rullan haku sille selkeesti mielekästä puuhaa. Noo, kakkoslajina tuo pk tulee kuitenkin olemaan, mut vaihtelun vuoksi ihan kivaa puhaa. Duudsonikin on jo selkeesti hommasta jyvällä. Tänään otettiin sit esineruutua, kaksi harjoitusta otettiin, moelmmissa 2 ekaa nousi tosi hyvin, kolmas teetti vähän työtä. Mut kovasti Tirri yritti koko ajan, ei hyytynyt eikä "lyönyt hanskoja tiskiin" - kestävyyttä tässä asiassa näyttää talven aikana päähän belgille tulleen, vieläkö tulisi sitä järkeä ;-)

Tänään aamuvarhaisella ajeltiin likkalapsen kanssa hallille vimpat hallireenit ottamaan. Tekasin pienen radan, ja Pami kyllä suoritti ihan hienosti, likka vain välillä meinasi olla missä sattuu. Keskusteltiin kovasti rataan tutustumisen merkityksestä. Nyt Pamilla otettiin keppejä niin että tuli niille esteen kautta. Ja itteasiassa yllättävän hyvin onnistui. Nyt näyttää kepit olevan sillä mallilla, että pujottelee itsenäisesti ja hyvin molemmilta puolilta.