Yäk, vimppa lomaviikko on jo puolessa välissä, maanantaina koittaa julma paluu arkeen :-( Hirveesti ei tällä viikolla reenailtu olla, tosin eilen käytiin agilityä Haukkiksella ottamassa. Pamille tehtiin neljästä hypystä neliö ja siinä sitten ensin Noora sen kanssa otti hyppy-hyppy-kulma takaa-käskyllä (josta koiralla ei toki mittään hajua vielä ole)-hyppy- hyppy. Ja sama siis mollempiin suuntiin. Ja hienosti sujui. On se vain oppinut paikalla pysymään. Sitten Pamilla kokeiltiin välistä vetoja siten, että lähdettiin neliön keskeltä, lähetettiin hypylle, vedettiin kulmasta takaisin neliön keskelle ja heitettiin seuraavalle hypylle. Yllätys oli suht suuri kun se onnistui loistavasti :-D Ja molempiin suuntiin. Sit kokeiltiin Pamilla rengasta, visusti narussa. Yritti kovasti huutaen painella renkaan alitse Nooran (ja makupalan) perään, mut muutaman yrityksen jälkeen alkoi jonkunlainen idea menokohdasta tulemaan. Paljon toistoja vaan vaatii ennen kuin irti uskaltaa etes yrittää. Puomia kytekttynä taas pari kertaa ja sitten useampi toisto vinokepeillä. Ei enää ole vinokepeillä niin toivotonta sähläämistä, joten jospa siinäkin olisi pien idean siemen saatu pikkuotuksen päähän istutettua, hope so!

Isoja poikia pyörittelin hyppyneliössä eri tyyleillä, mm. välistä vetäen ja takaa hypyillä. Ja keppikulmia "heittämällä" otettiin myös. Ja yksittäisesti kontakteista keinua ja puomia.

Tänään Tirrillä olis agi- iltakisat ja sen jälkeen tuleekin kuukauden tuako, näillä näkymin sit elokuun alussa mennään Rovaniemelle agikisoihin Tirppanan kanssa. Duumilla taas lauantaina on pk-rotumestaruuskisat, toivottavasti nyt menisi hyvin. Yöttömän yön pk-kokeen Duumi voitti.