Niin se talvilomaviikko vierähti ja huomenna koittaa paluu arkeen. Koiratkin ovat olleet lomalla, ei juurikaan niitä ole reenattu, ihan vain jotakin ykisttäisiä pikkujuttuja kuten esim. eteenmenon maahanmenoa tai luoksetulon stoppia, mutta ei mitenkään liikkeenomaisesti. Oltiin osa lomasta appi-ukon luona Näätämössä josta palattiin Ivalon ja Rovaniemen kautta kotiin. Pohjoisessa isot pojat saivat humputella pihalla ihan vapaasti, kyllä ne varmaan nauttivat kun keskenään hangessa nujusivat. Pienin taas kävi mukana kelkkailemassa, oli lasten kanssa reessä vällyjen alla. Hienosti toi kakarakoirakin osaa matkustaa eikä ole millänsäkkään vieraista paikoista. Oudot ihmiset sitä hieman tahtoo jännittää, pitää vain totuttaa sitä vieraisiin.

Pami on ainoa jolla on jotakin muka reenattukkin. Maahanmenoa ja seisomista on opeteltu. Tässä-käsky toimii melko hienosti, ja nyt on harjoiteltu puolestaan irtoamista eteen -käskyllä. Ja lelua on heitelty ja Pamihan noutaa ja nykyisin jopa välillä tuo lelun takaisin. Ja suuri maailman valloitus on Pamilla alkanut, nyt se pääsee hyppäämään sohvalle ja sängylle. Reissussa annettiin sen nukkua sängyssä, tosi hyvin veti 8-9 tunnin unosia.

Okk:n vuoden koira -kilpailun tulokset ovat selvinneet. Tirri sijoittui toiseksi vuoden agilitytulokas sekä vuoden tokotulokas kisoissa. Duumi oli 3. vuoden palveluskoirakisassa ja 9. vuoden agilitykoirakisassa.