Tänään Tirrin kanssa kisattiin oman seuran kisoissa kahden startin verran, ajatuksena oli että jos kokeilisi Lee:n kurssilla opittua erilaista ohjaamista. Ekaksi aamulla kuuluttelin ja sitten kakkoset olin ratamestarina (onnistuu näköjään lähes kokonaan puhumatta tuomarille ;-)). Kastumatta olin selvinnyt koko päivän siihen saakka kunnes meijän lähtövuoro läheni jolloin vettä tuli ihan reippaasti. A-kisan rata oli oikeastaan kolmosluokan radaksi helppo. Alussa mentiin kahden hypyn jälkeen puomin alla olevaan putkeen ja siitä taas kahden hyvpyn kautta puomille menemättä siis siihen putkeen minne juuri äsken mentiin. Tässä ajattelin kokeilla kurssin oppeja, ja "collect" onnistui loistavasti, mutta sitten "send" unohtui - tai tuli ihan liian myöhään, koira oli jo kontaktin kohdalla tulossa itseni luo, joten omalla töpeksimisellä sain sen putken väärään päähän puomin sijaan. Muuten rata meni hyvin, ennen keppejä myös kurssin oppeja kokeilin ja toimi hyvin. Eli hylky-kohtaa lukuunottamatta hyvä rata. Tirri oli jäähdyttelyssä sitä meiltä, että sateesta joutaisi autoon ja ei etes suostunut kusasemaan eikä muutenkaan poistumaan satikan alta, poloinen oli ihan märkä ja pörröinen ja surkean näköinen. 

B-kisa oli hyvin pitkälle samanlainen kuin a-kisa mutta toiseen suuntaan. Helppo rata taasen ja Tirri teki hyvää rataa a:lle asti. Vissiikin a:lta tuli kontaktivirhe, itse en kyllä sitä huomannut, mutta ei se oikein muualtakaan voinut tulla, vaikka kuuluttaja kuuluttikin että pituudelta. No ei sen väliä, oli siinä a:n ja pituuden välillä jotakin sählinkiä, ja Tirri loikkaisi pituudelta tosi pitkälle eteen ja kaarros oli hurja Tirrin normi kaarroksiksi. Lopun pyörityksessä Tirri vielä meinasi juosta putken ohi, mutta löytyi putkensuu kuitenkin, se oli myös hidas kohta, mut muuten taas otus pelitti kivasti, tulokseksi siis 5.

Ja huomenna onkin sitten vuorossa koko päivä talkoilua, kuuluttamista, tuomarin sihteröintia ja ratamestarointia. Ja seuraavan kerran kisataan kahden viikon kuluttua, silloin onkin jo kesäloma :-D Ja uusi nollien keruukausi, vielä ei kyllä ole tietoa että mitenkäs nyt sitten nollia pitääkään kerätä. Tällä sm-nollien keruukaudella saatiin näköjään 18 nollaa tehtyä, 3 x tuplanolla.