Näin se aika vain rientää, hallikautta eletty jo kuukauden verran. Kiirettä pitää, joten hallilla on tullu käytyä vain omalla reenivuorolla. Tai no yhtenä viikonloppuna tuli käytyä jotakin pientä ottamassa, mut muuten on kyllä melkoisen vähäistä ollut. Viime viikon reenit meiltä Tirrin kanssa jäi väliin, jo kaksi viikkoa vaivannut yskä oli niin raivostuttavalla mallilla, että köhimisestä ei loppua meinannut tulla päivin eikä öin, mut nyt ehkä pikkuhiljaa alkaisi helpottaan. Possulentsua odotellessa... Reeneissä Tirri on toiminut ihan mukavasti, hieman meinaa olla taas halliin päästyään kuumakalle, herkästi räyhää kun keittää yli. Toissaviikolla saatiin se narulelullaan kuumentamalla tekemään kontaktivirhe, jotta pääsin sen siitä torumaan, mut muuten kontaktit toimii hyvin, kuten aina reeneissä...

Duumilla ja Petrillä on mennyt paremmin kuin odotinkaan, siis itteasiassa reenimäärään nähden oikein hyvin. Tietty Petrillä on vielä ihan peruskäsitteitten kanssa hankalaa, mutta omalla tyylillään se saa Duumin ihan kivasti kulkemaan. On se Duumi paljon enempi kuulolla Petrin ku mun kanssa, vaikka näyttää se isännänki kanssa kuumuvan ja räykyttävän, toinen polo kun on ihan villinä kun pitkästä aikaa pääsee liitämään. Eikä ainakaan vielä ole pahempia perheriitoja reeneissä tullut, enkä ole sanonu että anna ku minä näytän... ku ihan vain pari kertaa. Oikein mukava on tuota nykyistä ryhmää kouluttaa, kaikki on tavoitteellisia kisaajia, joten tekemisen meininki on sen mukaista. Toivottavasti vaan osaan niille jotakin antaa, muutaki ku rakentaa radan.

Pamsu on ollut reeneissä täynnä vauhtia ja villiyttä. Hallikauteen siirtyminen oli sille jonninmoinen ahistuksen paikka, paljon koiria ja ihmisiä ku sullotaan ahtaampaan tilaan. Noora reenaa nyt 1-luokan ryhmässä, ja koska harjoitukset ovat vaativampia, on myös virheitä tullut enemmän. Mut myös hienoja onnistumisia. Hyvin se pikkupeto menee, kunhan likka vaan ehtii petoaan ohjaamaan. Jokunen viikko sitten Pami oli mulla mukana meijän reeneissä, ja oli pakko kokeilla että miten sujuu 3-luokan reeni. Eka yritys meni harjotteluksi, mut toinen yritys oli varsin hyvä . Likka on nyt kipeänä, ja jos tauti ei itteeni tartu, niin meinaan huomenna mennä reeneihin Pamin kanssa.

Pami ja Noora kävi lokakuussa KAS:n epävirallisissa agikisoissa. Möllirata oli varsin hieno, harmittavasti vain likka jäi pedostaan lopussa sen verran jälkeen, että ei saanut ohjattua vimpalle hypylle, jonka Pami sitten hyppäs väärään suuntaan. Hyl = 10 vp mölleissä, joten tällä tuloksella olivat minimölleissä 2. 1-luokan rata oli myös oikein hieno, eka rima harmillisesti tippui (elukka ei sit voinut istuuntua oikein, ku piti kuikkia että mitä selän takana tapahtuu...) ja kepeiltä tuli kielto (pikkasen oli turhan luja vauhti ja meinasi mennä muurille), eli 10:lla maaliin ja sillä voittivat min1:t.