Tirrin toinen 0-voitto napsahti viikonloppuna agikisoissa Rovaniemellä, mut muuta tulosta ei sitten aikaiseksi saatukkaan. Koiria oli kisoissa vähän, ja taisi koko viikonlopuna aikana maxi 3:ssa tulla vain yhteensä 3 nollaa. Mut se, että a-kisassa, jossa Tirri siis 0:n teki oli vain 12 koiraa ei kuitenkaan yhtään vähentänyt voiton riemua. A-rata oli kokonaisuutena hyvä, oma meno tuntui tosin jäykältä ja koirakin melko hitaalta. Pituudella kivet rapsui palikoihin ja ehdin jo säikähtää että osuiko kinttukin, mutta ei onneksi. Ennen pituutta tein sen verran huonon valsiin, että lähetyminen ei ollut paras mahdollinen. Tingattu ihanneaika alittui 5,25 sek., joten ei se kuitenkaan niin mahdottoman hidas sitten ollut. B-kisa oli mun mielestä meidän viikonlopun paras, muuten hieno ja virheetön, paitsi että jo a:n jälkeen Tirri yritti livistää ansaputkeen, ja kun sen sain estettyä niin jäin jälkeen niin että pituuden jälkeen Tirri koukkasi samaiseen putkeen toisesta päästä (siis tosi hyvin haki pimeän putkikulman), kun olisi pitänyt hypätä välissä vielä yksi hyppy ennen sinne putkeen menoa. Hylyn jälkeen oli rento jatkaa, oli  mahtava kepeille meno ja muutenkin hienosti ohjattavissa oli Tirriäinen.

C-kisassa jatkui viikonlopun teemamme "karataan putkeen". Ja taisi tuomarilla olla viikonlopun teemana ansaesteet, kun muuten radat oli tosi mukavia, haastavia mutta tosi mukavasti eteneviä, ovelia ansoja vain oli ripoleltu useampaan kohtaan. Meille ei muut ansaesteet tuottaneet vaikeuksia, ainoastaan ne putket. Ja sinne Tirri pöläytti myös c-kisassa. Tosin nyt voi syyttää ihan itteäkin, ajattelin rataan tutustuessa, että saan sen vedettyä a:lle ihan estekäskyllä ja omalla liikkeella, ja jätin sitten kokonaan tiukan tässä-käskyn antamatta. Noo, aina oppii, ihan kun en muka olisi tiennyt tätä Tirrin suurta viehtymystä putkiin. Muuten tämäkin rata oli hyvä, tosin a:n jälkeen oli vähän sähläystä, kun siinä oli useampikin ansaeste ja pidin Tirrin sitten niin tiukasti hallussa että eteneminen oli vähän tökkivää. Kontaktit oli tänä viikonloppuna hyvät! D-kisa oli hypäri, ja sielläkin ansoja löytyi, ja olin hyvin varma että taas putkeen pöläytetään väärässä kohdassa, mutta tälläkertaa ansat ei olleet ongelmana, irtoili hyvin putkiin silloin kun piti. Vitos hypyllä rima putosi, taisin yrittää kääntää liian jyrkästi. Ja keppikulma oli hankala, olin edellisen hypyn jälkeen aika pahasti koiruuden edessä jotta sain sitä työnnettyä kepeille, ja niin se ei sitten taipunut oikeaan väliin. Ja kun vedin sen pois kepeiltä niin pienellä belgillä meni kuppi ihan tyystin nurin, se raivokkaasti räkytti mulle ja hyppi vasten, joten kosketuksesta vielä vitonen saatiin. Loppurata oli renkaan jälkeistä käännöstä lukuunottamatta hyvä, mut sen verran säädetiin että ihanneaika ylittyi 1,34.

Oli vain Rovaniemellä mukavan tunnelman kisat. Siinä hyisessä elokuun kelissä istuskellessa mietin, että agikisoissa on muutakin hohtoa kuin itse kisaaminen ja sen aiheuttama jännitys ja fiilis mikä tempaa mukaansa. On ihanaa viettää aikaa mukavien samanhenkisten ihmisten kanssa. Ja sen oman karvakasan, oli tulostaso mikä tahansa. Siinä ei todellakaan ehdi arkisia murheita märehtiä.