Hallikausi alkoi jo pari viikkoa sitten... ei vain ole ollut aikaa eikä viitseliäisyyttä mittään kirjoitella - eikä liiemmin reenaillakkaan. Nyt talvella itse koulutan tosi kivan oloista 2-3 luokkalaisten ryhmää. Ainut mikä siinä on vaikeaa, on se, että onko ittelläni mitään annettavaa noin pitkällä oleville. Ja itte reenaan vuoroviikon Tirriä ja Duumia itseohjautuvassa ryhmässä. Annikan kanssa ryhmiä kootessa päädytiin siihen, että tehdään tämmöinen ryhmä ja itte mennään siihen. Ja ainakin näin parin kerran jälkeen homma tuntuu oikein hyvältä - yhden kouluttajan sijaan suorittamista kattoo 2-3 kouluttajaa ;-)

Molemmat pojat on siis nyt ehtineet kertaalleen hallissa reenata, ja kumpiainenkin pelitti ihan mukavasti. Ittelläni oli ideana, että kävisin sitten ittekseni väh. kerran viikossa agia ottamassa... jospa jossain vaiheessa saisi sen ihan toteutettuakin, yhtään "ylimääräsitä" kertaa ei hallille ole tullut ajeltua. Joten tän viikonlopun kas:n kisat menee nyt aikalailla kylmiltään. Tirri kisaa tänä iltana ja Duumi huomenna.

Tavoitteena ja haaveena olisi Tirrillä tokossa voittajaluokassa kisata omissa helmikuun kokeissa, joten pikkuisen ollaan tokojuttuja muisteltu. Metalliesinettä olen Tirrille viskonut, että se voikin olla vastenmielinen Tipsun mielestä. Nyt se yrittää pitää esinettä suussaan etuhampaillaan. Ja kaukoja ollaan otettu. Kesän aikana (sohvalla maatessani) oon Tirrille opettanut kaukojen seiso-maahan osiota uudelleen up - down -käskyillä, ja nyt pikkusen oon etäisyyttä siinä alkanut ottamaan. Ja parisataa tunnarikeppiä odottaa sopivaa inspiraatiota.