Onhan se ihanaa kun on keväisiä ilmoja, mut hiekan ja ravan sisälle kantautuminen saa verenpaineen uhkaavasti kohoamaan, onneksi karvanlähtö ei vielä ole alkanut...

Alkuviikon normi-reenit on siis takana. Maanantaina Duumin kanssa liidettiin. Se oli tavanomaista nopsemmalla tuulella kun oli vinku taas käytössä. Tosin heti harjoituksen alkuun jäätiin jankkaamaan, kun en millään meinannut saada Duudsonia kääntymään vaikka vinku kuinka vinkui. Tiukkaa haltuunottoa ja ennen hyppyä, niin sitten Duumin sai väännäytettyä esteiden välistä. Välillä tiukatkin käännökset onnistui ihan hienosti. Kepit meni hyvin eikä keinukaan ahistanut. Puomilla kertaalleen ei korvaansa lotkauttanut stoppaus-käskystä vaan roiskasi ihan sikana ylösmeno kontaktin. Joten pikkasen tiukemmin käskytettynä uusittiin se kohta. Lopussa vielä oma ohjaus oli sen verran huonoa että päästeli esteen ohi, mut ohjausta kun siihen kohtaan muutti niin toimi. Vauhtia siis oli tosi kivasti (Duumiksi...), hyvät reenit siis sillä.

Ja tiistai the Tirrin päivä. Laiskiainen meni tokoreeneihin vain puoleksi tunniksi. Etupäässä reenasin vain kapulan luovutusta jäytämättä. Eli siis jäytämisen loputtua naks ja palkka. Kyllä täytyy kapulan puremisen olla jotakin ihan käsittämättömän ihanaa kun purematta oleminen on niin vaikeaa. Jos jotakin positiivista pitää sanoa, niin ittellä hermot piti vaikka onnistuminen ei niin hyvää ollutkaan. Sit kertaalleen otin ruudun maahanmenoon asti. Oli kyllä ruudun takana , mut se johtui ihan siitä että ite liian myöhään käskyt annoin, reagoi sekä odo että maahan käskyihin tosi hyvin. Ja irtosi ruutuun hienosti. Hitsi, oliskohan se peräti oivaltanut idean. Ja lopuksi otettiin veilä ryhmäpaikalla olo. Muuten hyvä, mut kun otettiin yksitellen ylösnostamiset, niin nousi samalla kun viereinen koira nousi.

Ja tuntia myöhemmin sitten agilityt. Tirri pelasi taas hienosti! Se tuntuu nyt olevan tosi hyvässä kuosissa, saa nähhä milloin joku asia alkaa tökkimään (pessimisti ei pety koskaan...). Hienosti Tipsu kääntyi ja tarvittaessa irtosi, haki hyvin takaa-käskyllä hypyt takaa ja kepit oli hyvät (vaikka kerran tulikin ihan liian suurella vauhdilla eikä meinannut ehtiä taipua kunnolla). Pari kohtaa otettiin uudestaan ihan sujuvuuden kannalta, alussa jätin koiraa pitemmän matkan, jolloin joutui itsenäisemmin putkeen hakutumaan ja yhteen kohtaan tein valssin sijasta takaaleikkauksen, jolloin en sössinyt koiran edessä häiritsemässä. On toi Tirri sitten ihana, sillä on niin kiva mennä kun se pelittää nyt niin kivasti :-)

Huhtikuu näyttää olevan rauhallisempi kuukausi kisarintamalla. Kisataan ainoastaan omissa kisoissa toisena päivänä Tirrin kanssa. Ja Duumin kanssa sitten naapuriseuralla heti toukokuun alussa 2 starttia.