Eilen sentään meni reenit ihan kivasti, molemmilla belgeillä. Molempien agireeneissä oli pohjalla viime Okk:n kisojen tuomariharjoittelija-Elpin radat. Tirrin ryhmässä ehittiin ottaa yksi harjoitus, Duumin ryhmässä kaksi. Eka harjoitus oli sama kun kiosissakin a:lle asti, jonka jälkeen tuli b-kisan putki-putki-putki - kuvio ja kepit mentiin toiseen kertaan ja harjoitus päättyi puomille. Tirri pudotti kakkosriman, ku menin sinne eteen sitä vastaanottamaan. Milloinkanhan sitä oppii, että Tirrille ne ei taho toimia ainakaan jos itse ei ala ajoissa liikkumaan. Sitä kohtaa otettiin vielä toisella tapaa, parmmin sujui. Putkikohdassa kieppasi ekaksi väärään suuntaan, mutta muuten meni hyvin. Kontaktit oli tänään hyvät, ne palkkailin. Ekat kepit ja siitä putkeen meni hienosti (tässä kohdassa silloin virallisissa tuli paljon hylkyjä). Tokalla kerralla keppeille vienti oli hieman hankala, tai ei se sinällään hankala kulma ollut, mut ekaksi kokeilin, että tekisin valssin ja leikkaisin keppien toiselle puolelle. Ei ollut  mikään kunis esitys, oma valssi oli myöhässä ja räpeltäen saatiin kuitenkin se onnistumaan. Kokeilin myös siten, että jäänkin toiselle puolelle ja keppien päässä heitän sitten pituudelle. Onnistui niinkin. Otin Tirrille agikentän vieressä kaikki avo:n liikkeet paitti noudon (taas kapula jäi kotiin...). Meni oikeestaan yllättävän hyvin, ainoastaan seisomisessa eka kerralla istui. Heh, oikein hyvää häiriö reeniä, jos se  pystyy keskittymään kun sen arkkivihollinen Näsä menee radalla tai ylipäätänsä kun joku agilitaa vieressa, niin eiköhän se lapasessa pysy kisoissakin, tämän asian suhteen on ittellä paljon parempi oli ku esim. vielä vuosi sitten.

Toisen jäähyttelyn ja toisen lämmittelyn jälkeen oli sit Duumin vuoro, harjoitus oli siis sama ku Tirrin reenissäkin. Duumilla meinasi jo taas lähdössä keittää, ja taas ennen käskyä pomppasi ekan esteen. Palautus alkuun, ekat kepit oli huonot, meni kakkosväliin, joten se uusittiin, putkiansa meni nytkin hyvin (onnistui myös kisoissa), ja nyt a:n kontaktin otti tiukalla käskytyksellä hyvin. Putkiin meno ei ollut niin hyvä ku kisoissa oli, mut kuitenkin onnistui. Duumilla tosen kerran kepeille vienti onnistui valssilla hyvin ja puomin kontaktit on nyt hyvät. Kokeilin Duumillakin samaan tapaan ku Tirrilläkin myös toiselta puolelta, onnistui, mut Duumille oli ekavariaatio parempi. Toisen harjoituksen alku oli sama ku virallisissa B-kisassa, mut nyt putki-kuvio mentiin toiseen suuntaan, ja kahden ekan putken jälkeen mentiin hyppy ja sit vasta putkeen. Ja nyt taas kepit mentiin kaksi eri kertaa, kahdesta eri kulmasta. Duumi meni hyvin, mut putkikuviossa (kun en arvannut etten ehi liikkua tarpeeksi pitkälle) kieppasi väärään suuntaan puteksta ulos tultuaan. Joten kokeiltiin sitä niin, että heitettyäni putkeen liikuin itse toisen putekn taakse koiraa huhuilemaan. Tämä toimi Duumilla, ja kakkosputekn jälkeninen hyppykin oli näin parempi. A:n kontaktit oli nytkin hyvät, samoin loppurata. Kokeilin vielä kepit siten, että tein vimpalla keppien menokerralla ennen keppejä valssin, jolloin eka kerralla väärään väliin meni, mut toka yrittämällä onnistui sekin. Kokonaisuutena pitkästä aikaa onnistuneet reenit molemmilla.

Pami on hoksannut, että herätyskellon ääni tarkoittaa että noustaan ylös, ja kun puhelin alkaa herättämään, niin kakara loikaa täynnä intoa meijän sänkyyn. Tänään ku ittellä on vapaapäivä, niin olisi saanut nukkua, mut Pami kävi sen verran usein häiriköimässä, että siinä ehti jo niin kunnolla herätä että sama oli ylös nousta.