Eilen oltiin Tirrin kanssa piiiitkästä aikaa kisaamassa, olihan meillä tässä 2 kk:n kisatauko. Eli aamulla lähettiin ajamaan kohti Kemiä ja Junkohallia. Alunperin oli tarkoitus, että koko perhe lähtee reissuun, mut Muksun sairauden vuoksi päädyin lähtemään kahestaan otuksen kanssa. Aikataulu ittelläni vain sen verran mätti, että kurvasin kisapaikalle just puoli tuntia ennen ekaa rataantutustumista. Äkkiä ilmottautmaan, häkki ja kamat halliin, koiran ulkoitulus ja vaatteen vaihto ja suoraan rataan tutustumiseen. Maxi3:t aloitti. Ei sovi tuo tuommoinen itselle ollenkaan, oma ajatus ihan sekasin ku koiran hain, ja me lähettiin viel 3:na. Siinä vielä numerolappu selkään ja suorilta radalle. Eli eipä ihme, että koirakin levisi jo heti alusta... Karkasi lähdöstä, mut kaksi ekaa estettä meni oikein, huono lähetys puomin alla olevaan putkeen, kielto ja pomppasi puomin ylösmenon yli ja hyl tuli jo siitä. Koira uudelleen putkeen ja karkasi sitten seläntakaa a:lle kun piti keinulle mennä. Loikkasi a:lta sivusta pois ja raivokkaasti haukkuen pomppi ympärillä ja vasta ties kuinka monennella käskyllä suvaitsi mennä edessään olevalle keinulle. Pari estettä siitä jatkettiin, kunnes a:n (jonka kontaktin otti hyvin) jälkeen taas karkasi putkeen, joten kurvattiin siitä sitten loppusuoralle. Loppui Tirrin ilottelu, kun nyt ei yhtään oltu sen kanssa samalla radalla yhdessä hommia tekemässä. Rata oli kyllä profiililtaan oikein sujuva, haastava mut ei mitenkään erityisen vaikea, jokunen ansakohta vaan, mut ei vain maxeissa tullut kun 2 ihanneaikaan päässyttä nollaa. Tän A-kisan tuomarina oli Virran Rauno.

Seuraavalle radalle ehtikin sitten rauhassa valmistautua, odotusaikaa oli 5 tuntia, joka kyllä kului oikein rattoisasti muitten kanssa jutskaillessa. Jälleen lähdettiin alkupäässä. Nyt oli oma ajatus kasassa ja koirakin pysyi lapasessa. Heti alussa oli laaja kaarros ja samoin hieman myöhempänä, mut muuten ihan kelpo rata. Kontaktit otti nyt hyvin ja ansakohdat onnistui. Ajalla 40,08 ihanneaika alittui 3,92 sek, sijoitus oli 7. Etenemisnopeus meillä oli tuolla radalla 3,57 m/sek, kun luokkavoittaja bc Zici ja Tarja eteni 4,06 m/sek. Eli paljon pitäisi belgipojan juosta lujempaa jos meinaa bortsuille pärjätä. Tän b-kisan tuomaroi Tuomo Pajari.

C-kisa oli sitten taas Virran tuomaroima hyppyrata. Hauska rata jälleen, putkiansoja oli jälleen, mut muuten oikein sujuva. Ja sitten itte mokasi kepit, jotenkin ajauduin turhan pitkälle ja sillä sain Tirrin kakkosväliin. Ja Tirri kun on niin varma keppien hakija, että pitikin ittellä sössätä. Otus kiehahti kun otin sen kepeiltä pois, räyhäsi ja poukkoili ja sai siinä sitten samalla toisen kiellon ennen ku matka jatkui. Renkaan jälkeen hyppy oli huono ja sai riman jonnekki nivusiin kiinni, onneksi ei kuitenkaan satuttanut itseään. Tokavika este mentiin sitten ohitse kun ei oikein kaiken sählingin jälkeen tullut ohjattua. Mut tulipahan kokeiltua hankalimmat kohdat, mitkä kuitenkin sujui ihan hyvin. Eli hyl hypäriltä. Heh, noita hypäri-hylkyjä meillä alkaa olla semmoinen suht pitkä putki. Viimeksi hypäriltä saatu tulos maaliskuussa. Tai no sm:ssä se ekarata oli myös hypäri ja sieltä tuli kuitenki tulos, samoin epävirallinen belgien joukkuerata jossa tehtiin virheetön suoritus, mutta muuten ei hypäriltä ole meille irronnut muuta ku hylkyjä. Eli kaikki meijän tän sm-nollien keruukauden nollat on aginollia. Oli kuitenkin aivan loistavan mukava taas kisata, vaikka tulostaso olikin hieman kirjava.

Ens viikonloppuna kisataan oman seuran kisoissa lauantaina, joten hypäriä ei mennä ja "kirousta" ei voida poistaa. Mut ihan tän asian vuoksi ilmotin Tirrin sitä seuraavalle viikonlopulle kas:n kisoihin lauantaille (vaikka ne on myöhäisen illan kisat, ehtiipähän toipua pikkujouluista...). Ja sitten tuleekin loppuvuoden kisatauko. Ensi vuoden puolella tammikuussa on tarkoituksena suunnata pakkasralliin, ja JOS kaikki hyvin menee, niin Paksu-Pami aloittaa silloin kisauransa, ja loppukuussa on sitten myös oman seuran kisat.