Tänään Tirrin kanssa kisattiin loistavalla menestyksellä naapuriseuran agikisoissa :-D Tänään kisoissa oli kolme starttia kolmosluokille. D-kisassa oli radan tehnyt tuomarikokelas Eeva-Liisa Pohjanen. Radalla oli oma ohjaus ihan tönkköä ja koira pari kertaa ehti pyörähtää väärään suuntaan. Puomin ylösmenokontakti oli täpärä, ei stopannut kunnolla, mut muuten kontaktit meni hyvin. Rata ei ihan hirveen hankalalta vaikuttanut, mutta oli siinä haastavia kohtia. Puhtaalla radalla siis maaliin ja ihanneaika alittui täpärästi -0,94 sek. Mut nollia ei montaa sillä radalla tullut, joten sijoitus meillä oli 2.

E-kisassa oli jälleen tuomarikokelas, tällä kertaa Tienhaaran Jari. Tämä rata vaikutti heti kättelyssä hyvinkin haastavalta - ja pitkältä, esteitäkin oli 22. Mut niin vain Tipsu toimi kuin unelma ja hienosti puhtaalla radalla maaliin tultiin, ihanne aika alittui 4,45 sek ja sillä voitettiin luokka. JIPII!!! Meidän eka 0-voitto!

Ja vimppana F-kisa, joka oli hyppäri. Siinä tuomarina oli Jämsä ite, ja rata oli muuten helpohko, mutta muutama putkiansa siinä oli. Tirri teki taas hienon ja puhtaan 0-radan, mutta vaikka itsestä vauhti tuntui ihan hyvältä, niin tosiasiassa ihanneaika alittui vain 0,21 sek ja sijoitus meillä oli 8.

Joten nyt kun ei enää tarvinnut tupla-nollaa metsästää, niin saatiinkin tripla-nolla ;-) Ja vihdoinkin saatiin voitto, elikkäs "valiokello" saatiin käyntiin.