Huh, jostain syystä viime viikot ovat menneet ohi sellaisella vauhdilla, että ei meinaa mukana pysyä. Reenaamisetkin on rajoittuneet kerta / viikko systeemiin. Tirri on reeneissä pelittänyt ihan mukavasti, tosin viime tiistaina pari estettä oli sellaisia, että takaahypyn jälkeen rimat meinas tipahdella. En tiä missä vika, ehkä ohjaajan ohjauksessa... Pami on pari kertaa käynyt harjoittelemassa keppejä ja keinua, myös ilman hihnaa. Ei ihme jos eteneminen ei kovin nopsaa ole, kun niin harvakseltaan se reenaa. Mutta toisaalta eipä sillä mittään kiirettä kisakentille vielä olekkaan. 

Viime viikonloppu vietettiin Mouhijärvellä agilityleirin merkeissä. Mukava reissu, mut ainahan tuommoiset on rankkoja. Varsinkin nuoriso oli paluumatkalla melko rauhallista sakkia, kakarat ja schipperke nukkuivat kuin tukit Tampereelta Jyväskylään. Reenit agileirillä oli ihan loistavia, radat oli sellaisia, että tuli harjoiteltua monenlaisia eri ohjausjuttuja. Kouluttajana oli Aaltosen maria. Ja Tirri pelitti kyllä hienosti, ohjaaja vain välillä unohti ohjata (kuinka yllättävää...). Ja Paksu-Pami pinkoi Nooran kanssa myös oikein hienosti. Sylkkärin harjoittelun sai Noora läksyksi leiriltä. On siinä pikkuhirviössä vauhtia ihan kivanlaisesti ;-)

Okk:n vuodenkoirakisan tuloksetkin tuli. Aina kannattaa osallistua... Tirristä tuli okk:n vuoden pk-tulokas - kun sattui olemaan ainut koira joka ko. kisaan osallistui Nauru. Agikoirakisassa se oli 4. Duumi voitti vuoden palveluskoirakisan.

Tänään sitten iltamassa kisataan piiiiitkästä aikaa agissä Tirpan kanssa, mennään kaikki 4 starttia ihan sen vuoksi, että näin talvikaudella tulee niin vähän kisattua, seuraavan kerran sitten huhtikuun puolessa välissä ja vain 2 starttia, kun noiden kisojen toinen päivä menee ylitoimitsijan hommaa harjotellessa. Kurssi nyt sentään tulee käytyä ennen noita kisoja.