Ahistaa kun ei muka jouda reenaamaan! Kyllä huomaa että on tullut pikkasen laiskan pulskeesti tokoa reenattua, joten ihan voi peiliin kattoa jos parin viikon kuluttua olevat tokot menee p-seelleen. Agilityn reenaamattomuus ei niin paljoa ahista, kun viimeksi reenit meni kuitenkin niin hyvin. Mut samaa ei voi sanoa tokosta... Eilen käytiin Petrin kanssa hallilla tokoa ottamassa, ideana oli, että tehhään ihan kisamaiset suoritukset. Hoh hoijaa... surkeita oli luoksetulo ja nouto, huonoa seuraaminen ja kaukot. Loput meni kuitenkin ihan siedettävästi. Seuraaminen tosin parani kun pikkasen kierrokset laski ja kertaalleen muistutti siitä, että edistäminen ei toivottua ole. Eikä kaukoissakaan ollut muuta vikaa paitti että ekalla yrittämällä ei heti istumaan noussut, jolloin kävin sen nostamassa istumaan. Sen jälkeen pelitti kyllä. Luoksetulossa ei reagoinut stoppiin, ei ekalla, ei tokalla eikä vielä kolmannellakaan yrittämällä ja merkkitötteröäkin väisti. Sitten pääsi muutama ärräpää ja otettiin stoppia lyhemmällä matkalla palkaten. Ja sit saatiin onnistuneitakin suorituksia. Noudossa pureminen ei meinannut millään loppua, ja ennakoi sivu-käskyä ja kun siitä kielsin niin ei inahtanutkaan edestä vaikka käskyn annoin. Joten otettiin ihan luovutusta ja siinä rauhottelua ja vapautus siitä. Ja ihan erikseen sivulletuloa. Siis voihan itku kun nyt ton noudon on pitänyt alkaa tökkimään. Mut huonoahan se on nyt tovin aikaa ollut, mut laiska minä kun en sitten kuitenkaan ole sen reenaamiseen satsannut. Aika vain menee niin kamalan nopeeta että ei meinaa mitään ehtiä. Duumin liikkuroin välillä, eipähän silläkään kaikki ihan nappiin mennyt. Lopuksi otin vielä Tirrillä luoksetuloa stopilla ja ilman muutaman kerran ja nyt meni hienosti. Ja noutoa myös, siinäkin suht hyvä suoritus saatiin aikaseksi.

Eli nyt täytyisi yrittää joka päivä pikkasen jotaki ottaa, nimenomaan noita ongelmaliikkeitä. Ainut vaan, että ennen koetta olen useamman päivän työreissulla, joten voihan se olla että elukka käy pikkasen turhan lämpimänä kisoissa. Niin että herran haltuun ja silleen...

Tänään otettiin Tirrillä takapihatottista, luoksetulo ja kaukot oli hyvät, nouto kohtuullinen. Muuta ei otettukkaan, paitti pikku pätkä seuraamista. Pamia yritin saada noutamaan tunnarikeppiä, innokkaasti noutaa ja kerran jopa sain tuomaan kepin suussansa ihan luokse. Muutoin teki sitä että tiputti kepin ja tuli sitten itse tykö. Muutoin Pamille on vanhoja tuttuja juttuja opetettu. Se on selkeesti kasvanu korkeutta, ei näytä läheskään yhtä paksulta kun kintut ovat aiempaa pidemmät.