Heh, nirriäinen oli sitten tiistain reeneissä niin kiepit korkealla, että huomiset kisat vähän jänskättää. Ihan hirveesti en yllättyisi jos se joku päivä hatkaisi lähdöstä... Se tepsuttaa etutassuilla ja lähtöalueelle tullessa se kieppuu, tanssii, ääntelee. Toistaiseksi se on lähdössä pysynyt. Mut noin niiku muuten reenit meni kivasti, kokeilin radalla erilaisia ohjauksia eri kohdissa ja oikeestaan kaikki variaatiot toimi. Erityisen tyytyväinen olin siihen miten hienosti ulospäin heittäminen onnistui. Käännökset oli tiukat, pari kertaa vähän liiankin ja rima tuli alas ihan sen vuoksi, kerran se mm. osui kannatintolppaan.

Loman jälkeen reenit on rajoittuneet ihan täysin kerta viikossa agia - systeemiin. Ei vain yksinkertaisesti ole ollut aikaa. No mut siis huomenna Tirri starttaa 3:n startin verran pakkasrallissa Kemissä, vauhdikkaat radat on meillä tavoitteena, tulokselle ei niin väliä. Duudsoni kisaa sitten viikon kuluttua tokossa, ei nekään tosin nyt oo pariin viikkoon ehtineet reenata lainkaan... Eka yritys EVL:ssä ei liene haita jos se p-seelleen menee Silmänisku. Ilmotin molemmat pojat oman seuran agikisoihin, Tirrin lauantaille ja Duumin sunnuntaille. Mietin pitkään että miten ilmoitan, mut sitten tuohon lopputulokseen tulin. Kisatkoot Duumi nyt kuitenkin pari starttia ja huhtikuussa pari starttia ja jääkööt sitten tauolle. Helmikuun naapuriseuran kisat näillä näkymin jätämmä väliin työhommien vuoksi.

Meillä jompi kumpi isoista pojista on alkanut siaksi - oikeeksi äijä-siaksi- ja ruvennut merkkailemaan. Pami on varmuudella täysin syytön. Kumpaakaan belgeistä ei ikinä olla saatu rysän päältä kiinni, joten syyllisestä ei ihan 100 % varmuutta vielä ole. Nyt on sitten pääepäilty Tirri passitettu tutkintavankeuteen, eli se on kaltereiden takana kun koirat ovat kotona keskenään. Jos merkkailu loppuu, niin silloin Tirri voidaan todeta syylliseksi ja vankeus hänen kohdallaan jatkuu. Jos taas ei, niin sitten on Duumin vuoro siirtyä vankeuteen. Vankeusrangaistuksen aikana Tirri toivottavasti unohtaa pahan tapansa, ja jossain vaiheessa pääsee koevapauteen. Rikkomus koevapauden aikana johtaa paluuseen kaltereiden taakse. Jos Tirri paljastuu niin paatuneeksi rikolliseksi ja uusi rötöksensä aina koevapaudessa, niin sanktiona on pallien poisto. Tämä rangaistus täytäntöön pannaan todennäköisesti loppuvuodesta 2009, kun kisakausi taas alkaa hiljenemään.