Eilen matkattiin Duumin kanssa Jonnan ja shelttipoikien kera Kajaaniin agiliitämään. Perjantaina satoi ensilumi joten talvisissa keleissä Jonna meitä kyyditsi. Onneksi eilen oli kuitenkin perjantaihin verrattuna ihan hyvä keli. A-kisa oli agirata, sujuvan oloinen rata, mutta estekulmat oli paikoin haastavia ja ansaesteitäkin löytyi. Duumin suoravauhti taas yllätti, tai sitten vain yliarvioin oman vauhdin, muutamassa kohdassa jäin niin komiasti jälkeen että ohjaus oli mitä sattuu. Ja muutoinkin muutamassa kohdassa oli täpäriä pelastuksia kun Duudsoni pyrki väärille esteille. Ja a:n alastulokontakti oli... olematon. Mut 0-tuloksella maaliin, ihanneaikakin sähläyksestä huolimatta alitettiin -1,74, ja sillä sijoitus oli 2. Helin ja Ritun voittaessa.

B-kisa oli hyppyrata, radassa oli tosi paljon valssintekopaikkoja ja kaarrokset meinasi levitä. Lisäksi keppien jälkeisen hypyn vedin ohi, kun itse liikuin turhan paljon sivulle. Ratavirheitä siis 5 ja yliaikaa 3,69 sek. elikkä tulos 8,69. Hypäreillä ei millään meinaa Duumilla ajat riittää, tosin kyllähän kiellon korjaamiseen muuan sekuttin uppoaa, joten vaikea sanoa olisko ilman kieltoa aika riittänyt.

Mut kaikkinensa kiva reissu oli! Duumilla on nyt sm-nollia kasassa 4, kaikki agiradoilta. Seuraavan kerran kisataan omissa kisoissa niin, että Duumi on lauantaina ja Tirri sunnuntaina. Kun Duumilla on ollut ennekin vaikeuksia päästä Jämsän ihanneaikoihin, ja hypärillä se on erityisen vaikeaa, niin Tirri saa sit mennä hypäriä. Vielä on täysin hämärän peitossa kumpi pojista lähtee pakkasralliin ja kumpana päivänä, tällä hetkellä kuitenkin ajattelen että kisaaja olisi Duumi ja Tirri pitäisi siis totaalisen kisatauon joulu-tammikuussa. Mut sepä selviää ajallaan.