Sunnuntaina Petrin kanssa käytiin tokoilemassa, kun se tahtoi kokeilla ruutua merkin kautta (jösses mikä oikosulku, mikähän mahtaa olla tuon oikeempi nimi...). On toi Duudsoni oikeestaan aika välkky, teki yllättävän hienosti sekä sitä että ohjattua noutoa. Tirrillä otin merkkiä ja sit sekä merkkiä että siitä ruutuun, jonka takana oli palkka. Meni hienosti. Mut sitten ajattlin kokelilla ihan pelkkää ruutua ilman palkkaa - ja kieppasi etumerkin kuin olisi merkille menossa. Joten myös muutama pallopalkka tähänkin ja sitten lähempää lähetys ruutuun. Heti ku palkkaa ei ollu, niin pyrki siihen etumerkin takapuolelle. Ja sit pari kertaa ohjattu siten että oli vain yksi kapula, sujui ihan kivasti. Idaria otettiin myös, Duumillä se meni tosi hyvin, ja Tirrillä muuten tosi hieno paitti seisomisessa pikkusen käänti etuosaa kun olin sen takavasemmalla.

Mun mielestä Duumista tulis loistava haukkuva hakukoira, ei ilmaisu ainakaan jäis siitä kiinni että ei jaksa haukkua. Tommosen tunnin agireenin ajan ainakin jaksaa paukuttaa lähes taukoamatta... paitti sitten radalla se on lähes kokoajan hiljaa, mut järki lähtee vuoroa odottaessa, jos herralla ei ole jotakin tekemistä / viihdykettä niin sit se räkyttää. Ehkä pitäis vetää kehiin Lupo-vainaan aikaiset räminäpurkit taikka vesipullot... Itse reeneissä Duumi pelasi ihan kivasti. Eka harjoitus meni oikeestaan muuten oikein kivasti, paitti yks takaaleikkaus harjoituksen alkuosalla oli ihan hirvee, koira hyppäsi väärään suuntaa ja rimankin pudotti. Joten se kohta otettiin niin, että otin lähdössä sen verran etumatkaa että ehdin pinkoa sen verran Duumin edellä että ennen kyseistä kohtaa ehdin valssin tehdä. Toisessa harjoituksessa oman omituisen ohjauksen vuoksi Duumi tuli a:lle niin vinossa että putosi sieltä alas. Huh, onneksi sille ei käynyt kuinkaan eikä a sitä sen jälkeen hivittänyt pätkääkään. Tokassa harjoituksessa kepeille meno meinasi tökätä ihan oman kiirehtimisen vuoksi, mut kun maltoin odottaa että Duumi pujottelun aloittaa niin sit sujuihin kivasti. Ja keinua otettiin itsenäisesti, meni tosi hyvin, eteni jopa vauhdikkaasti. Jospa se tästä!

Ja eilen sitten oli Tirrin agireenit. Eka harjoitus oli melko helppo parin kymmenen esteen harjoitus, jossa ainoastaan yhdessä kohdassa homma tökkäsi kun onjasin koiraa sen verran huonosti, että kieppasi ennen keppejä mun selän taakse. Uudella yrittämällä se kohta sujui hyvin. Tokassa harjoituksessa pyöritettiin kahdeksikkoa useammassa kohdassa. Kuten vähän ennakkoon epäilinkin, tiukoissa paikoissa on Tirri parempi vetää kuin työntää, joten eka syherikkö meni sen vuoksi uusiksi, vetämällä sujuikin sitten ihan kohtuu kivasti, vaikka yksi kaarros olikin turhan laaja. Seuraavassa pyörityskohdassa sylivalssi ei onnannut kun edessä häänöttävä ansaputki teki kaarroksesta laajan. Ilman alkuvauhtia onnistui kyllä, vaikka ei kyllä kovin kauniisti. Mut vimppa pyöritys onnistui hyvin. Kepit Tipsu teki tänään aivan upeasti ja kontaktitkin oli hyvät, paitti kerran tuli keinulle niin vinosti että loikkasi kesken pois.

Onhan toki Pamiakin reenattu. Paikalla olo on ollut nyt eniten harjoituksen alla ja jo pienen hetken pysyykin. Se näyttää tällähetkellä joltakin oravalta tai hamsterilta kun suuhun kattoo, etuhampaat ovat vaihtumassa ja keskimmäiset yläetuhampaat on selkeesti muita tulevia hampaita isommat. Saa nähhä millainen purenta sille tulee, tällä hetkellä on melkoinen yläpurenta. Noo, ei siitä mitään näyttelykoiraa ole haaveiltukkaan. 

Eli nyt olisi hallikauden reenit takanapäin, tai ainakin ohajtut reenit. Vielähän sitä ehtisi itsenäisesti hallilla käydä ennen sunnuntain esteensiirtotalkoita. Ja Kas:n kisoihin ilmoitin sitten Duumin kahdelle radalle ja Tirrin yhdelle.