Aina se vain syksyllä tuntuu siltä, että ihanaa kun kohta saadaan katto pään päälle . Hallikausi alkaa tosin vasta kahden viikon päästä, joten tässä tulee pien treenitauko tähän väliin. Muutenhan toki voisi itsekseen käydä reenaamassa, mutta taisipa Tirrille tulla kennelyskä joten parin viikon saikku on ihan paikallaan. Pami alkoi yskiä viikko sitten, tais saada pöpön kun pari vkoa siiten kävi elukkalekurissa kuvauksissa. Pieni poloinen oli kyllä aika surkea, mut nyt se on täysin toipunut ja oma iloinen ja villi itsensä.

Tirrin kanssa jäi siis viime kisojen jälkeen parit agireenit käymättä, mut viime viikolla oltiin kaatosateessa reenaamassa mm-kisojen kuvioita. Yllättävän hyvin meni kun vain muisti huolella ohjata ohi ansojen. Viime viikolla käytiin myös hakuilemassa, eipä enää arki-iltoina töitten jälkeen ole oikein hakumettään asiaa, pimeä tulee yllättävän varhain. Reenit meni osin hyvin ja osin taas ei... Ja tarkkuusetsintääkin yksi päivä otettiin, kertaallen jo säikähdin että 5 senttinen meni belgin vatsaan, mutta ei sentään. Melko hyvin Tirri osasi, kun ottaa huomioon että ekaa kertaa ko. asiaa kokeitiin metsässä.

Hallikaudella Tirri reenaa viime talviseen tapaan itseohjautuvassa ryhmässä tiistain lepakkovuorolla. Ja itte koulutan 3-luokan koiria maanantaisin, ääk!! Meijän Duumi kera isännän aloittaa nyt agility reenaamisen tuossa mun ryhmässä. Koirahan osaa, mutta Petrille aluevaltaus on ihan uusi. Saapas nähdä miten homma lähtee sujumaan, ei toki oo ihan helppoa aloittaa 3-luokasta harjoitteleminen, vaikka toki se helpottaa että koira kuitenkin osaa, hakee mm. kepit oikein ties kuinka kaukaa, ei tartte miettiä, että oliko se eka keppi nyt koiran millä puolella.  Ja Nooran & Pamsu reenailee sitten Anskun kouluttamassa 1-luokan ryhmässä, jote ittekkin pari kertaa nyt syksyllä tuun kouluttaan. Pami oli kyllä täynnä vauhtia ja villiyttä viimeisissä kesäkauden agireeneissä ennen yskään sairastumistaan. Voipihan niillä jonkinnäköisiä ongelmia olla edessä sitten kun koira pitäisi saada käännettyä vaikkapa putkiansa kohdissa...