Loma on enää kaukainen muisto, niin se arki vain taas tempasi mukaansa töineen, reeneineen ja reenin vetoineen. Maanantaina ei Duumin reeneiss' ollut ohjattua koulutusta, vaan kyhättiin jonkinlainen rata edellisen ryhmän reenien pohjalta. Duumi-Muumi meni ihan kivasti, ei mitään älyttömiä kaarteita ottanut ja kontaktit oli ihan ok, samoin kepit. Keinua otin useamman kerran, ihan reippaasti meni. Oman seuran keinu ei näköjään enää ole ollenkaan paha asia, saa nähhä miten sitten vieraalla sujuu. Tuon keinu-asian vuoksi Duumi menee Rovaniemellä kaksi agirataa ja Tirri agi+hypäri, se kun ei ole koskaan millään lailla vieraisiin esteisiin reagoinut.

Tiistaina olin niin rättiväsynyt, että tokot jätin suosiolla väliin, kun Annekaan ei ollut reenejä vetämässä. Joten menin vain omat reenit vetämään ja Tirrin kanssa agiliitämään. Rassukalla kun oli tässä kuukauden agitauko, kävi pikkasen lämpimänä. Mut kivasti pelitti taasen. Ekassa harjoituksessa pelkäsin eniten sitä, että Tirri sinkoaa komoshypyn jälkeen edessä häämöttävään putkeen kun pitikin ottaa takaa hyppy neloselle. Mut ei se etes kattonut putkeen, vaan tuli ohjauksen mukana. Tuommoisissa tilanteissa en vain luota koiraan, vaikka pääsääntöisesti se kuitenkin tekee juuri niinkuin ohjaa. Ekalla puomilla ei Tipsulla maltti riittänyt stopata, joten se otettiin uudestaan, ettei hoksisi alkaa sikailemaan. Mut muuten harjoitus sujui kivasti, keppikulmat oli melko jyrkät mut ne onnistui hyvin. Toka harjoitus meni muuten nappiin, mut keppejä edeltävän hypyn rima putosi kun aloin käskyttämään keppejä jo silloin kun Tirri oli vielä ilmassa.

Pami on nyt ihan tolkusti alkanut harjoittelemaan kaupunkilaiskoiran tapoja, siis hihnassa kulkemista. Joka päivä Noora on sen kanssa pienen lenkin käynyt, ja ilmeisesti se ihan hienosti sujuukin. Ens viikolla Pami menee akuutin pentukerhoon sosiaalistumaan.