Tänään oltiin Tirrin kanssa taasen tokoreeneissa hallilla. Paikallaololla aloitettiin, maahan meno ja lopussa istuminen voisivat olla nopeampia, muutoin ei ongelmaa. Otettiin sitten ihan pelkkää maahanmenoa ja perusasentoon nousemista palkaten, ideana että nopeutuisi. Sitten Anne katsoi jokaisen seuraamisen yksitellen, Omaa vuoroa odotellessa tein Tirpalla muutaman liikkeestä seisomisen, taas "töpyttää" toisella etukoivella, mut ei mahda mittään, töpyttäkööt, en nyt just aio asialle mittään tehdä. Sitten otin luoksetulon pysäytystä palkaten ja ilman palkkaa, meni ihan kivasti. Kaukotkin meni aikas hyvin, istumiset oli nopeat, mut maahanmeno saisi olla terävämpi. Ja sit se seuraaminen... kuulemma hyvännäköistä on seuraaminen, mut nyt täyskäännökset oli löysiä. Kädestä en nyt aio palkkaamaan täyskäännöksestä alkaa, kun alkaa sitten tökkimään kattä, kokeiltiin, että teen käännöksen hitaammin, ja se oli parempi. Ja sitten taas paikallaolo, siinä ei moittimista. Lopuksi otettiin vielä ruutua. Ekaksi lähetys ruutuun ja siellä stoppi (oli aikas hyvä!), mut taas toisella yrittämällä ennakoi, joten lopuksi otin vielä niin että pallo oli ruudussa. Tänään meillä jäi agireenit väliin, kun töihin yövuoronakki napsahti.

Takapihatottista viikonloppuna otin, lähinnä jotakin ihan pientä, jättäviä liikkeitä ja kaukoja. Myös paikalla käännöstä vasempaan ja sivuaskelia oikeaan yhtenä iltana hiottiin. Ja sit ku luulee, että nyt se oppi, niin seuraavan kerran ku kokeilee, niin saa huomata, että ei ne edelleenkään suju niin hyvin kuin pitäisi.

Viikonloppuna olisi se tokokoe, nyt täytyy vain todeta että herran haltuun... Ei tässä enää juurikaan ehdi reenata, ei ainakaan mitään isompaa. Siitä viikon päästä suunnittelin ilmottavani molemmat koirat kas:lle agikisoihin, mutta päätin sittenkin olla ilmottamatta niitä, kun sinä viikonloppuna täytyy lähteä Rovaniemelle äitini 60-vuotis kemuihin - perinnöttä jää varmasti jos sinne ei mene. Ja pentukuume alkaa kohota... nyt vain kovasti toivotaan, että joulukuun alussa Hasujen Mimille syntyisi etes yksi pieni shipperke-poika. Pentuja Mimille on jokatapauksessa tulossa :-)