Viikonloppuna oli sitten meijän osalta tän kauden vimpat ulkokisat. Ja tälläkertaa lintsasin talkoilusta ja keskityin ihan vaan kisaamiseen ;-)

A-kisassa oli oikein mielenkiintoinen putkihässäkkä, jossa kaksi mutkaputkea oli vieretysten ja tässä kohdassa tuli useampia hylkyjä. Tirriäinen oli oikein hyvin kuulolla ja meni oikeisiin putkiin oikeaan aikaan. Ja muutenkin teki oikein hienon radan ottaen kontaktit hyvin. Mutta puomin jälkeen tokavimppana oleva muuri oli melkoisen hankalassa kulmassa ja Tirri näki jo maalihypyn mille yritti sinkaista muurin ohi, käännähti kuitenkin maalihypyn edestä takaisin ja otin muurin kautta maaliin, kun aika toisaalta kiinnosti. Alle ihanneajan päästiin tuosta ylimääräeisestä laajasta kaarroksesta huolimatta, eli jos olisi hypännyt muurin ja siitä malliin niin aika olisi ollut ihan hyvä. B-kisassa Tirrillä loppui sitten maltti... Tuomari muutti rataa ennen maxeja ja jo siinä meinasi mennä ajatus solmuun kun oli jo mielessään tenhyt suunnitelman miten rata menee. Nyt radalla mentiin a kahteen kertaan niin että siinä välissä vain kävästiin putkisuorittamassa. Alkurata sinne a:lle asti meni oikein hyvin. Ekan kerran a:lla otti kontaktin, mutta toisella kerralla loikkasi. Tiukka ärähdys belgille ja seurauttaen pois kentältä. Ja kun ei maalin jälkeen palkaa saanut oli Tirrin ilme vähintäänkin hölmistynyt. Hiljaisuuden vallitessa käytiin jäähdyttelylenkki. Tirri oli kyllä hämillään, korvat luimussa vieressä sipsutteli ja aina välillä kuonolla kättä tönäisi. Saapa nähhä montako kertaa tuo sama saadaan toistaa jotta belgin päähän uppoaa, että jos se ei tee niinku sanotaan niin sitten ei tehhä ollenkaan. Kun kyse ei todellakaan ole siitä ettäkö se ei osaisi. Jos en ihan väärin muista, niin reeneissä se ei ole kertaakaan tänäkesänä alastulossa virhettä tehnyt (paitti silloin Minnan koulutuksessa). Viime treeneissäkin oli kyllä vauhtia, mutta kontakteille stoppasi tosi hyvin.

Sunnuntaina aloitettiin hyppyradalla. Rata itsessään oli helppo, oikeestaan yksi ainoa pikkusen kinkkisempi kohta siinä oli, ja just siinä jäin sen verran jälkeen että en ehtinyt ohjaamaan ennen putkea kuten olin suunnitellut, eikä Tirri pelkällä tässä käskyllä enää itseään kääntänyt vaan ampaisi häntä suorana väärään päähän putkea. D-kisassa tehtiin sitten vihdoin sen vimppa puuttuva sm-nolla. Alussa meinasi mennä ohjaus sekaisin, mut onneksi jo kolmannella esteellä, keinulla sain paketin kasaan. A:n alastulo olisi voinut olla parempi. Pussin jälkeen teki melkoisen kaarroksen. Puomin kontaktit oli nyt hyvät. Loppusuoralla (5 hyppyä kentän päästä päähän suorassa linjassa) meinasi köhäisen ohjaajan vahti hyytyä, ja varsinkin vimpassa estevälissä koira jarrasi, mutta hyppäsi sentään pudottamatta vimpankin esteen. Aika oli ihan hyvä, ihanneaika alittui 7,78 sek., mutta sillä oltiin vasta 9. Mut ei sijoituksella väliä, nytpähän voi alkaa valmistautumaan siihen että kesäkuussa Vantaalla kisataan - ja tavoitteena olisi silloin päästä finaaliradalle ;-)