Duumin kanssa oma seuran agikisoissa. Melkoisen rankka päivä, ekaksi 1- ja 2-luokat talkoissa ja sit omat startit päälle. Ja aikataulut ei pitäneet. Ekalla radalla Duumi meni alun hienosti, vaikka se mun mielestäni oli se radan vaikein kohta. Ekaks kaksi hyppyä, josta tiukka kääntö muurille, siitä pituudelle ja tiukka kääntö kepeille. Keppejen jälkeen matka jatkui toiselle puolelle putkeen, josta ekan pään ohi piti koira viedä. Tässä kohdassa tuli monia hylkyjä, mut Duumi meni sen tosi hyvin. Mutta siihen se sitten  jäikin, seuraavaksi oli a, jonka alastulokontaktin roiskasi ihan sikamaisesti, ja kurvasi siitä suoraan sivullapäin olevaan putkeen. Noi alastulokontaktit on Duumilla ollut varmoja, joten tosi iso yllätys tuo loikka oli. Jotenka hylky napsahti siis siitä. Loppurata oli taas ihan kelpo menoa, puomin ja keinun kontaktit oli ihan hyvät ja kaarrokset oli ihan asiallisia paiti tokavimpalla esteellä, mut enpä pahemmin siinä enää ohjannutkaan.

Toisella radalla kaarrokset meinasi levitä heti alkumetreillä, ja jostain syystä esteen nro 3 rimakin putosi, sen jälkeen tuli laajat kaarrokset seuraavalle hypylle ja kepeille, mut tökkien sain kuitenkin pujottelun sujumaan. Sen jälkeen oli paremmin kynsissä, mut nytkään a:n alastulo ei ollut hyvä, tuli hyvin alas, mutta ei pysähtynyt vaan livisti, onneksi kuitenkin oikealle esteelle. Radalla oli jänskä putki - putki - putki kohta, mistä etukäteen ajattelin, että saa nähä meneekö miten, mutta se meni itteasiassa hyvin. Tänään Duumi oli kovin mieltynyt putkiin ;-). Mut nyt sitten loikkasi komeesti yli puomin ylösmenokontaktin, olin niin mielettömän kaukana itse, että en päässy varmistamaan, joten ei todellakaan ota-käskyllä stopannut. Jos jotakin positiivista vielä, niin hyvin eteen-käskyä noudatti. Radalta siis 10, mut laajoista kaarroksista huolimatta alle ihanneajan päästiin.

Huomenna onkin sitten Tirrin vuoro kokeilla miten menee. Tosi kiva kun nyt meinaa vähän tökkiä kun sm:t on enää 4 vkon päässä. Mut kokemustahan me sinne ollaan menossa hakemaankin ;-)