Huh, viikonloppu lähestyy ja forecan nettisivut on olleet kovassa käytössä... Saa nähhä sataako vettä ja kuinka paljon. Ja miten onnistuu suorittaminen tekonurtsilla varsinkin jos se on märkä... Mukaan saa pakata hurjasti vaatteita jotta aina löytyy jotain kuivaa päälle. Hasut saapuu meille huomenissa ja perjantaina aamupäivästä suunnataan kuonot kohti Torniota.

Eilen Tirri kävi vimpoissa reeneissä, helppoa fiilistelyä ja kaikki kontaktit. Yksi ylösmenokontaktivirhe tuli, mut muuten ei ongelmia. Kovasti oon pohtinut tuota meijän kontaktiasiaa - reeneissä alastulot on idioottivarmat, en etes muista milloin viimeksi reeneissä niissä olis mitään ongelmaa ollut. Ja en keksi mittään muuta syytä ku itse kisatilanteen, että ne nyt toisinaan on kisoissa roiskuneet - ei onneksi aina mut kuitenkin viimeaikoina kaikki virheet mitä kisoista on saatu (hylkyjä lukuunottamatta) on olleet kontaktivirheitä. Sunnuntaina otin sillä keppejä nurmella, kun koskaan ennen nurmella ei kisattu olla, mut muuten on Tirrin annettu huilia (ja pidetty pumpulissa ;-)), kun eipä reenaaminen enää auta mihinkään, herran haltuun! Joukkuekisa mulla jänskättää ihan hurjasti, yksilö ei, kun tietää että siinä ei ole mitään realistisia mahollisuuksia pärjätä. Hauskaa siis lähdetään pitämään ja haaveena on saada kelvollinen tulos joukkueessa ja yksilöissä olisi hienoa finaaliradalle päästä. Tiedossa on siis agilitytäytteinen viikonloppu hyvässä seurassa Nauru

Paksu-Pami on likkalapsen kanssa urheasti opetellut mölliryhmässä agilityn saloja, itsekseen ei juuri ole ehditty haukkiksella käymäänkään. Tänään aamusta sinne väännyttiin ja tein helpon ratapätkän niille, siinä oli mukana myös rengas, puomi, a ja kepit, ja onnistui oikeestaan loistavasti. Kepitkin näyttää jo radalla sujuvan. Kontaktien alastulon palkkaamista Nooralle tähdensin, se kun tahtoo olla sitä mieltä, että täysillä vaan, mitä sitä suotta palkkaamaan. Ohjatuissa reeneissäkin niillä oikein kivasti sujuu, vauhdikas koira vaan välillä tahtoo olla liian vauhdikas ja nopsaan tekee itsenäisiä ratkaisuja seuraavan esteen suhteen kun Noora ei ehdi ohjata. Mut oikein hyvältä näyttää - tekee tiukkaa pitää itte näppinsä irti Pamista.

Tänään haukkikselle pääsi Tirrin sijasta mukaan Duumi Tirrin jäädessä huutamaan kotiin. Duumi parka, olihan se innoissaan kun puolen vuoden tauon jälkeen pääsi agiliitämään. Kyllähän sen huomasi että tauolla se on ollut, mut ihan kivasti se toimi. Mietin, että jos nyt talven tullen taas silläkin alkaisi agia ottamaan ilman mittään suurempia tavoitteita, oli se niin innoissaan, poloinen. Duumi on menossa kuun lopussa jälkikisoihin, jotta tulee edes yhdet kisat alle ennen sm:iä. On se vaan nykyään pk:ssa melko hankalaa tuo kisaaminen, kokeita on vähän ja nekin on rajoitettuja. Saapa nähhä miten niillä menee, yhden jäljen ovat tänä vuonna menneet. Mut esineruutu on kuulemma parantunut, sitäkin ovat ottaneet hyvin harvakseen.