Että tämä loka - marraskuu voikin olla ällöttävää aikaa, on jo vähän kylmä ja pimeä ja vähän väliä sataa... Jos jotakin positiivista pitää keksiä, niin remontti on kuitenkin valmistunut ja uusi katto pään päällä ei syksyn sateet niin lujaa ahista. Reeni intoa ja aikaa vain ei meinaa löytyä, kerran viikossa agia ja se siitä. Tirri poloinen! Duumi on sentään Petrin kans alkanut paneutumaan etsintäkokeen saloihin.

Eilen agireeneissa Duumi kävi pikkasen kierroksilla, huusi ja räkytti koko ajan. Alkupätkä harjoituksesta meni ihan hyvin, mut sitten levisi paketti... ja ohjaajalla keitti. On se vain vimpan päälle hyvä yhdistelmä, kierroksilla käyvä koira ja raatoväsynyt ohjaaja... No toinen pyrähydys olikin jo paljon parempi, molemmilla oli kierrokset sen verran laskeneet että saatiin onnistunut suoritus aikaiseksi :-) Ja lauantaina sitten Duumin, Jonnan ja shelttien kanssa Kajaaniin pari starttai ottamaan, ei ihan hirveen lupaavalta reenien perusteella näytä Duumin kanssa onnistuminen. Hakureeneissä Petri oli ajatellut, että josko Duumille ilmaisutavaksi haukkumisen valitsisi, mutta siellä se haukku ei oikein lähtenyt irtoamaan. On se vain jännä miten komeesti ja korkeelta ja kauan se jaksaa agireeneissä paukuttaa, mutta mettässä haukkoo vain ilmaa. Elikkä rullakoira siitä taitaa tulla, noutohulluna ei varmasti yhtään huono vaihtoehto.

Pikku Tirri-nirriäinen on tosiaankin ollut hyvin niukalla reenauksella, se on vain ulkoillut ja viime viikolla kertaalleen agia reenasi. Reeneissä sillä on kyllä kivasti intoa ja vauhtiakin, marraskuun lopussa olisi tarkoitus sen kanssa kauden vimpat startit ottaa. Tokointoa ollaan etsiskelty, ei ole näkynyt ;-) Marraskuun puolessa välissä olen meijän seuran tokokokeissa vastaavana koetoimitsijana, jospa sieltä kun toisten kisaamista kattelee sais taaas sytöt omalle reenaamiselle.

Pami kävi myös kertaalleen agia reenaamassa viime viikolla, mukavasti se pelittää. Harmi vain, että hallille ei muutossa ollut kulkeutunut vinokeppejä, vaan ainoastaan kahdet kisakeppisarjat, joten keppien reenaaminen voi olla vähän hankalampaa talven aikana. Pami kokeili myös keinua, tosin hyvin tiukasti hallinnassa.