Kyllä olin saadat sätkyt, kun perjantai-aamuna Tirri ontui. Petri oli sillä toratina käynyt pitkän pyörälenkin, jossa se vissiinkin oli vähän tassuaan satuttanut. Kuitenkin varasi jalalle koko ajan ja aamun jälkeen ei ontumista esiintynyt, joten ei tarvinnut Tirrin kaikkia kisoja perua. Onneksi kuitenkin sain Tirrin lauantain startit vaihdettua Duumille, mut joukkuekisassa menin Tirrillä, kun se kuitenkin täysin ok oli. Heh, kyllä huomasi että Duumi oli viimeksi kisannut juhannuksena, ja sen jälkeen ihan kaksi kertaa oli reenattu. Eka startti oli ihan hirveä! Koira oli niiiiin pois lapasesta, että en edes muista milloin viimeksi olisi noin surkeesti rata mennyt. En etes laskenut montako hylkyä saatiin tehtyä. Mut Duumilla oli kivaa! Tuli riman pudotuksia, kieltoja, kontaktivirheitä ja ihan vääriä ratoja ja jätettiin osa estesitä menemättäkin... Se ei kuunnellut sitten vähääkään, vaikka kyllä kuitenkin yli puolenvälin radasta ihan tosissaan yritin ohjatakkin sitä. Tuomariharjoittelija Elpi oli tämän radan tuomarina.

Pahimmat höyryt kun Duumi sai päästeltyä tolla ekalla radalla, niin toka rata oli jo paljon hallitumpaa menoa. B-kisa oli itse Saviojan tuomaroima. Muutama jumalattoman laaja kaarros tuli, mut muuten paketti pysyti kasassa ja virheettömästi tultiin maaliin. Kontaktit oli ok. Ihanneaika alittui 0,39. Joten nyt on Duumilla ensimmäinen nolla kasassa. En etes aktiivisesti yritä sille nollia kerätä, nyt talven aikana ajattelin sillä ihan itseni ja koiran iloksi kisata, katsotaan sitten mitä kokoon saadaan. Tirri nyt talven ajan saa kisata vähemmän, keväällä sitten taas satsaan sen kanssa kisaamiseen ja silloin puolestaan Duumi ei kisaa - jos nyt kaikki menee suunnitelmien mukaan ja koirat pysyy terveenä.

Illan hämärtyessä ratkottiin sitten vielä piirinmestaruus-joukkuekisat. Medeissä joukkuekulta tuli okk:lle, mineissä taisi tulla hopeaa. Mut tärkeämpää kuin voitto on tietenkin kaksoisvoitto ;-) Maxeissa okk:n 2-joukkue vei kultaa ja 1-joukkue hopeaa. Tirri kisasi 1-joukkueessa, teki muuten oikein hyvän ja ihan nopean radan, mut 2 kontaktivirhettä sieltä tuli. Tosin pikkasen on hämärän peitossa että mistä, oletettavasti a:lta ja keinulta, ja oletettavasti ylösmenoista, kun kuulemma alasmenokontaktit otti. Itse en yhtään noita ylösmenoja kattonut. Mutta ei sillä väliä, meille kuitenkin 10 siis radalta. 1-joukkueessa kisasi Tirrin lisäksi Jarmo ja Riff, jotka tekivät hienon 0-radan, Annika ja Fiia, joille harmittava 5 sekä Anna ja Myy, joille valitettavasti tuli hyl. Joukkueen lopputulos siis 15. Voittajajoukkueessa kisasivat Henna ja Unni, Mirka ja Rosa, Erja ja Piki sekä Satu ja Daimi. Heillä lopputulos 10,19.

Huh, kyllä oli eilen illalla pikkasen naatti olo, reilut 12 tuntia haukkiksella. Tänään jätän talkoilut välistä ja keskityn vain kisamaan molemmilla pojilla.