Huh mikä viikonloppu takana, onneksi on nyt viikon loma niin ehtii toipua. Koko viikonloppu vierähti siis Haukkiksella. Lauantaina kömmin paikalle ennen puol yhdeksää ja tokokisoja siinä laiteltiin ja avon liikkuroin. Käväsin kotoa Nirriäisen hakemassa, ja sitten oli vuorossa omat agistartit. Jotka ei nyt ihan nappiin menneet. Eka rata oli muuten oikein hyvä, mutta parissa putkiansakohdassa otin koiraa haltuun liian kovaa ja liian aikaisin (=hypyn päällä), joten se kostautui kahden riman putoamiseen. Mut kontaktit oli nyt hyvät. Toinen rata lähti oikein hyvin, mutta sitten kentän perällä tuli täydellinen oikosulku ja unohdin ihan täysin edetä vaan patsastelin paikallaan ja sitten sain koiran hyppäämään hypyn väärin päin, eli hyl siitä.Ihan ei ollut oma nuppi enää terävimmillään, kun pitkä päivä oli jo takana, semmoiset reilut 10 tuntia.

Ja sunnuntai menikin sitten koko päivä talkoillessa, puoli 8 aamulla Haukkikselle ja himaan klo 21.30. Mikäs siinä, mukavaa kyllä oli mutta kyllä oli myös ihan kunnolla väsy. Mitään käsittämätöntä katastrofia ei kisoissa tapahtunut (ainahan sitä jotakin pientä sattuu...) ja tosi hienoja ratoja siellä mentiin. Erityisesti onnea Tirrin tyttöystävälle Fiialle, jotka teki 4 nollaa viikonloppuna. Ja lähes yhä mahtava viikonloppu oli Jonnalla ja Nerolla, kolme nollaa heille. Joillakin on nollien keruu jo tosi hyvällä mallilla Cool, vaikka en toki viel oo yhtään huolissaan meijänkään nollatilanteesta, sm:iin puuttuu 4 nollaa, mut tupla sentään on jo. Ja karsintoihin tuskin tullaan pääsemään tämän uuden nollavoitto-säännön mukaan. Tosin saattaahan semmoinen onnella ja tuurilla tullakkin (onhan muutaman kerran niin käynytkin) Silmänisku

Eli ensi viikonloppuna on suuntana Kemi ja sitä seuraavana Joensuu. Ja sit on pari paikallista kisaviikonloppua, mm. piirinmestaruuskisat syyskuun alussa.