Eilen tultiin kera Hasun perheen Tornio - Simo seutuville. Aurinko paistoi ja keli oli mitä mainioin. Perjantaina oli ohjelmassa 2 agirataa kaikille luokille. Omaa ekaa rataa sai tovin aikaa odotella, koiramäärät oli melkoiset, mm. maxi 3:ssa melkein 100 koiraa. Meijän ekan radan tuomaroitsi Virtasen Anders, sujuva rata eikä mikään hirvittävän vaikeakaan, joitakin ansapaikkoja kuitenkin löytyi. Mut tälläkertaa ansat (myös ne putkisellaiset) vältettiin ja kontaktit otti joten puhtaalla 0-radalla maaliin tultiin. Yksi kaarros oli hillittömän laaja, mut muuten ihan kelpo rata, ihanne aika alittui reilut 3 sek. Huiput pinkoivat ties kuinka monta sekunttia nopeammin, joten meijän sijoitus oli vasta 17.

Toisen radan tuomaroi Pohjasen Eeva-Liisa. Tässä radassa oli enemmän haastetta ja vähän oli radalle lähtiessä epävarma olo, ansapaikkoja oli ihan riittävästi. Mut Tirri olikin tänään kuulolla (liekö vähän jänskännyt kun niin käsissä kiinni oli) ja tämäkin rata puhtaas maaliin. Ihanneajan alle päästiin, mutta jälleen paljon huippuja hitaammin, sijoitus tällä radalla 11. Tupla-0 siis saatiin :-D

Inka ja pikkuinen Lilli voittivat hienosti mini 1:sten B-kisan, hitunen yliaikaa tuli, mut niillä oli ainoa ratavirheetön suoritus ko. radalta koko ykkösten koirakoista. Meijän likka oli ihan villinä kun ystävänsä Pamin siskopuolella menestyi niin hienosti ;-)

Tänään oli sitten joukkuekisojen vuoro. OKK:n minijoukkue oli aivan loistava ja nappasivat sm-pronssia :-D Joukkueessa oli Jukka Nellillä ja Macylla, Jonna Nerolla ja Hanna Eevillä. Aivan mahtavaa!!! ONNITTELUT koko hienolle joukkueelle!!!

Maxeissa urakan aloitti Miia ja Retku, tekivät hienon radan, harmillisesti yksi rima heillä putosi. Toisena starttasi Annika ja Fiia. Heilläkin tosi hieno rata mutta Fiia tipahti keinulta ja sai siitä 5... ja jostain mystisestä paikasta siinä keinun tietämillä tuli toinenkin vitska, joten heidän tulos 10. Kolmantena lähti Reetta ja Åke. Vauhdikas ja hyvä rata, mutta yksi rima siellä tipahti ja puomin ylösmenokontaktivirhe tuli, joten heillä tulos 10. Ja sama tulos myös Tirrille, 10 radalta. A:n alasmenokontaktin loikkasi ja samalla puomin ylösmenon, muuten ihan omantasoisensa radan teki. Ohjattavissa oli kivasti, vetelältä koira tuntui ennen rataa (tai sitten ohjaaja oli vetelä...) ja verryttelyhypyllä vielä kaatuikin. Elikkäs joukkueemme tulos 25, sij. 19. Ei ihan nappiin mennyt, harmilliset pikkuvirheet jokaiselle tuli. Mutta sitäpä tämä laji on, niin pirun pienestä kiinni ;-) Medi-joukkueen tulos näytti olevan hyl, siellä kisasivat Ansku ja Jeppe, Jonna ja Rico, Niina ja Vili sekä Juha ja Core.

Huomenna sitten onkin yksilökisojen vuoro, vaikka ei mitään menestymisen mahollisuuksia olekkaan Tirriäisellä, niin silti on mahtava lähteä kokeilemaan miten menee ja nauttimaan isojen kisojen fiiliksestä :-D